BAZAR ONLINE – TUDUNG

TERKINI ! UPDATE 19/5/13
TUDUNG LABUH 4 SEGI – 1.5 METER

TUDUNG HELWA DAN TUDUNG RAUDHAH

kmh-1

TUDUNG HELWA : RM 30 SEHELAI

KMH-2

HELWA1

HELWA2

HELWA3

HELWA4

HELWA5

Ciri-ciri istimewa TUDUNG HELWA :

*Kainnya jenis linen

*Tidak jarang

*Mudah dibentuk

*Tidak perlu digosok (jika nak gosok juga boleh)

*Tidak perlu direndam lama untuk basuh, cukup
sekadar sekejap sahaja kemudian bilas dan
jemur.jangan renyukkan.

*Ringan

*Selain dipakai bersama baju kurung plain ,jubah @
blouse, tudung ini juga sesuai dipakai dengan t-shirt

*Mudah dipakai ketika menjalani outdoor aktiviti .

TUDUNG RAUDHAH : RM 25 (01&02) DAN RM 28 (03&04)

PLAIN

KMH-3

Ciri-ciri istimewa TUDUNG RAUDHAH :

01 & 02 :

Kain kashibo , lembut, ringan, tidak jarang dan selesa dipakai

03 & 04 :

*Kainnya jenis linen

*Tidak jarang

*Mudah dibentuk

*Tidak perlu direndam lama untuk basuh, cukup
sekadar sekejap sahaja kemudian bilas dan
jemur.jangan renyukkan.

*Tebal

*Selain dipakai bersama baju kurung plain ,jubah @
blouse, tudung ini juga sesuai dipakai dengan t-shirt

*Mudah dipakai ketika menjalani outdoor aktiviti .

KMH-5 copy

TK2

HARGA :

TUDUNG HELWA : RM 30
TUDUNG RAUDHAH 01&02: RM 25
TUDUNG RAUDHAH 03&04: RM 28

Kos Pos Laju : RM 6 (SEMENANJUNG) RM 9 (SABAH DAN SARAWAK)

SMS 03-6512461 (PUAN AIDA)

Sila lihat laman KAEDAH PEMBELIAN @ BAZAR ONLINE mengenai cara-cara berurusan jual beli dengan kami.

Terima Kasih.

Sekian, harap maklum.

15 Comments

  1. Mahdi Akif

    Adik saya, Iman masih tak suka pakai tudung. Dia pakai sekejap je lepas tu dia bukak..pening Ummi kami. Nanti la Ummi kami mungkin nak tempah..kalau jadi dia call la makcik ok..

  2. aslmkum…kalau jenis kain cotton ada tak?60 inci…

    • wslm..xde..hanya jenis linen jer..:)

  3. khadijah

    tudung bulat yg dah siap jahit ada tak?

    • maaf.. tudung bulat yg dah siap jahit xde.. hanya 4 segi jer….

  4. assalamualaikum. akak tdg TLK 03 ad lg x? warna hijau lumut ke tu?

    • waalaikumussalam.. stok tudung setakat nie belum ada lagi dik.. dah habis.. belum pi ambik lagi.. haah..hijau campor2

  5. ina

    tudung kaktus warna plain ade tak ?

    • setakat ini tiada stok lagi

  6. ayu

    bila stok nak ada yer?

  7. niswah

    kain yang d jual tu dah siap jahit ke????
    bidang brapa tu?

    • kain tu jahit tepi sahaja.. bidang 60

  8. yanie

    ada stok lagi tak untuk tudung helwa??

    • maaf lmbt reply..ada lagi..

  9. liana

    Assalam..tudung raudah masih ada?warna hitam ada ka?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: