BAZAR ONLINE – TUDUNG

TERKINI ! UPDATE 18/4/15

Assalamualaikum.

Anda mencari tudung yang sesuai untuk dihadiahkan kepada anak ,isteri, ibu atau ahli keluarga yang lain?

Kedai Online kami menawarkan tudung labuh dengan kualiti dan harga yang berpatutan serta memenuhi citarasa anda.

Ciri-ciri Kasturi Chiffon:

  • Tudung labuh
    1.4meter, 4 segi
    Selesa
    Mudah dipakai
    Tidak jarang

Harganya?

↪Hanya (sehelai) rm40 termasuk kos pos laju bagi semenanjung dan rm45 bagi sabah dan sarawak

Bagaimana cara pembeliannya?

whatsapp/telegram ke 013-6512461
Nyatakan kod tudung 01-08
(kasturi chiffon)
Kuantiti
Nama
Alamat
Selepas pengesahan pembelian, nombor akaun akan diberikan untuk tujuan pembayaran

Dapatkan segera tudung labuh kasturi chiffon sementara stok masih ada.

chiffonchiffon2chiffon3chiffon4chiffon5

Layari fb dilink dibawah untuk update terkini tudung dan mafla

https://www.facebook.com/pages/Kedai-Muslimah-Hasanah/369553926479384

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

 

TUDUNG LABUH 4 SEGI – 1.5 METER

TUDUNG HELWA DAN TUDUNG RAUDHAH

(STOK HELWA DAN RAUDHAH HABIS -UPDATE TERKINI 18/4/15)

kmh-1

TUDUNG HELWA : RM 30 SEHELAI

KMH-2

HELWA1

HELWA2

HELWA3

HELWA4

HELWA5

Ciri-ciri istimewa TUDUNG HELWA :

*Kainnya jenis linen

*Tidak jarang

*Mudah dibentuk

*Tidak perlu digosok (jika nak gosok juga boleh)

*Tidak perlu direndam lama untuk basuh, cukup
sekadar sekejap sahaja kemudian bilas dan
jemur.jangan renyukkan.

*Ringan

*Selain dipakai bersama baju kurung plain ,jubah @
blouse, tudung ini juga sesuai dipakai dengan t-shirt

*Mudah dipakai ketika menjalani outdoor aktiviti .

TUDUNG RAUDHAH : RM 25 (01&02) DAN RM 28 (03&04)

PLAIN

KMH-3

Ciri-ciri istimewa TUDUNG RAUDHAH :

01 & 02 :

Kain kashibo , lembut, ringan, tidak jarang dan selesa dipakai

03 & 04 :

*Kainnya jenis linen

*Tidak jarang

*Mudah dibentuk

*Tidak perlu direndam lama untuk basuh, cukup
sekadar sekejap sahaja kemudian bilas dan
jemur.jangan renyukkan.

*Tebal

*Selain dipakai bersama baju kurung plain ,jubah @
blouse, tudung ini juga sesuai dipakai dengan t-shirt

*Mudah dipakai ketika menjalani outdoor aktiviti .

KMH-5 copy

TK2

HARGA :

TUDUNG HELWA : RM 30
TUDUNG RAUDHAH 01&02: RM 25
TUDUNG RAUDHAH 03&04: RM 28

Kos Pos Laju : RM 6 (SEMENANJUNG) RM 9 (SABAH DAN SARAWAK)

SMS 03-6512461 (PUAN AIDA)

Sila lihat laman KAEDAH PEMBELIAN @ BAZAR ONLINE mengenai cara-cara berurusan jual beli dengan kami.

Terima Kasih.

Sekian, harap maklum.

25 Comments

  1. Mahdi Akif

    Adik saya, Iman masih tak suka pakai tudung. Dia pakai sekejap je lepas tu dia bukak..pening Ummi kami. Nanti la Ummi kami mungkin nak tempah..kalau jadi dia call la makcik ok..

  2. aslmkum…kalau jenis kain cotton ada tak?60 inci…

    • wslm..xde..hanya jenis linen jer..:)

  3. khadijah

    tudung bulat yg dah siap jahit ada tak?

    • maaf.. tudung bulat yg dah siap jahit xde.. hanya 4 segi jer….

  4. assalamualaikum. akak tdg TLK 03 ad lg x? warna hijau lumut ke tu?

    • waalaikumussalam.. stok tudung setakat nie belum ada lagi dik.. dah habis.. belum pi ambik lagi.. haah..hijau campor2

  5. ina

    tudung kaktus warna plain ade tak ?

    • setakat ini tiada stok lagi

  6. ayu

    bila stok nak ada yer?

  7. niswah

    kain yang d jual tu dah siap jahit ke????
    bidang brapa tu?

    • kain tu jahit tepi sahaja.. bidang 60

  8. yanie

    ada stok lagi tak untuk tudung helwa??

    • maaf lmbt reply..ada lagi..

  9. liana

    Assalam..tudung raudah masih ada?warna hitam ada ka?

  10. haiziah

    Assalam nak tanya…ada tak jual kain meter utk tudung helwa dan tudung raudhah..dan berapa harga bagi 1 meter…saya nak beli 2 meter utk satu tudung…saya hanya beli kain meter

    • Wslm..ada jual kain Meyer tetapi dah soap potong 1.5 Meter

      • Bashah Shadat

        Assalamualaikum, saya peminat setia tudung labuh dan kain jenis linen ni, boleh poskan corak 2 terbaru, untuk pengetahuan semua tudung(Tudung Helwa) kain linen ni memang mudah dipakai, ringan dan selesa,

  11. Bashah Shadat

    tapi kain linen untuk tudung helwa ni warna & corak di pasaran kurang menarik, jadi saya tercari2 kedai online yg menawarkn corak yg lebih menarik kerana kain jenis ni amat selesa di pakai, tqvm

  12. Bashah Shadat

    harap dapat reply seberapa segera,tq

  13. Bashah Shadat

    assalamualaikum, ummu Asma’ saya dah ada koleksi hampir kesemua warna 2 tudung Raudhah dan 7 helai tudung helwa, memang best pakai, so any new design?

    • Assalamualaikum..terima kasih kerana sudi melayari web kami. insyaallah, ada update terkini tudung di bazar online kami. sila layari link tersebut :)
      https://ummuasma.wordpress.com/tudung/

    • Wslm..koleksi tudung tu semua dah habis stok setakat ini..maaf dr kami

    • Wslm..maaf..stok tudung helwa telah habis

    • Wslm..semua yg ada telah kehabisan stok. Sekiranya ada yg baru kami mklmkn.maaf diatas kelewatan reply. Sbb jarang update wordpress. Insyaallah akan cuba perbaiki lps ini. Terima kasih atas sokongan keatas produk online kami.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: